Restaurant Cataleya a fost creat pentru a raspunde unei nevoi insistente a omului contemporan. Valorile culinare traditionale si moderne se contopesc si capata puterea de a aduce liniste, pace si comfort in mijlocul zgomotului urban.

Chiar si pentru cateva ceasuri, o sedere la Restaurant Cataleya , intr-o atmosfera linistita si placuta, in mirosurile imbietoare ale preparatelor facute ca la mama acasa, are darul de a face dintr-un vizitator grabit un om care isi regaseste linistea si placerea de a savura preparate speciale singur sau impreuna cu prietenii sau familia.

Omul modern are nevoie de darurile unei mese imbelsugate si rafinate totodata, iar preparatele de calitate, vorba buna, servirea de calitate sunt tot atatea argumente pentru a deveni clientii fideli ai restaurantului.

Restaurantul Cataleya este locatia perfecta pentru organizarea nunti sau altor petreceri private. Dispunem de doua sali: sala "Intim" cu o capacitate de 80 de locuri si sala "Cataleya" cu o capacitate de 150 de persoane. Ambele sali sunt renovate de curand dispunand de instalatie de aer conditionat, jocuri de lumini, sonorizare, etc.

 


Nunti
Decorarea salii
Catering
Cofetarie
Mese rotunde


Copyright © 2017 Restaurant Cataleya. Toate drepturile rezervate. Design si hosting SilvexStudio